Nieuwe ingang Gate 1 open vanaf maandag 17 januari a.s.

12 januari 2022|Nieuws

Aanstaande maandag 17 januari wordt de nieuwe ingang van Gate 1 in gebruik genomen en komt de oude Gate 1 te vervallen. Om ruimte te maken voor de toekomstige uitbreiding van Brightlands Chemelot Campus is de toegangspoort Gate 1 ruim driehonderd meter opgeschoven tot vlak bij de koeltoren van OCI.

Gate 1 blijft bereikbaar via de Oude Postbaan. Zie onderstaand een tekening van de nieuwe situatie.

Vrachtwagenchauffeurs kunnen via de groene lijn bij aankomst gebruik maken van twee inkomende weegbruggen aan de oostzijde van het terrein en bij het verlaten gebruik maken van de enkele weegbrug aan de westzijde van het terrein.

Personenverkeer dient bij aankomst ook gebruik te maken van de groene lijn om vervolgens de gele route te volgen voor de automobilisten ingang.

Alle verkeerswijzigingen zijn op de bebording doorgevoerd. Ook worden er tijdens de opening van de nieuwe ingang van Gate 1 op de Oude Postbaan verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Michiel Roelfsema via T 06 51 28 48 31 / E michiel.roelfsema@brightlands.com